Rólunk

Tisztelt érdeklődő!

Összesen több, mint 20 éves játékfejlesztési tapasztalattal rendelkező független csapat vagyunk, akik számítógépes játék terveket, prototípusokat és grafikai anyagokat készítünk, és ezekre vevőt, befektetőt keresünk. További fontos szolgáltatásunk a tanácsadás. Ezen kívül vállalunk kisebb munkákat, részfeladatokat is természetesen.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk számítógépes játékok tervezésében és megvalósításában. Célunk, hogy a szerényebb magyarországi lehetőségekből a lehető legjobbat hozzuk ki, ezáltal sikeres és nyereséges játékok készítését indítsuk el, segítsük vagy vigyük véghez.

Játékainkat általában 4-6 hónapos, 3-6 emberes kis csapatra tervezzük, és munkamódszereinknek köszönhetően ezekből a forrásokból többet tudunk kihozni, mint egy átlagos játékfejlesztő cég. Természetesen nagyobb projektek munkálatait, megtervezését is vállaljuk.

Nem cégként létezünk, tehát egy projekt végigvitelét önállóan nem vállaljuk. Céggel vagy cégalapítási szándékkal rendelkező befektetőket keresünk, illetve olyan fejlesztőket, akiknek tanácsadásra van szükségük.

A csapatunk tagjai: Baráth Endre, Antal Ildikó, Kasz Krisztián, Kövér András

Reklámok